TRUPPNYTT 20/21 – Ett av förra årets nyförvärv fortsätter

Vi fortsätter på temat backar när vi nu kan presentera den fjärde förlängningen inför kommande säsong. Niklas Lindberg kom till oss inför förra säsongen efter sitt första år som senior, som han spenderade i Malung. Han har trivts bra hos oss och har bestämt sig för att förlänga ytterligare en säsong.

Hur kommer det sig att du väljer fortsatt spel i Strömsbro?
– Jag trivs grymt bra i både laget och i Gävle. Jag gillar även att man hela tiden strävar efter att lyfta som förening och bli ett topplag i Hockeyettan.

Hur skulle du sammanfatta säsongen som var?
– Jag tycker att första halvan av serien var väldigt bra. I andra halvan får vi en dipp som varar lite för länge tyvärr. I vårserien tycker jag att vi gör det väldigt bra. Sedan slutar det som det gör, men jag tycker i det stora hela att vi ska vara väldigt nöjda med debutsäsongen i Hockeyettan!

Vad har du för förväntningar på kommande säsong?
– Att vi ska ta nästa steg och bli ett topplag!

Text & foto: Elin Granebrandt