Hanhals Kings sluter avtal med Warrior Hockey

Efter 6 år med Bauer som samarbetspartner på profil och produkter har klubben kommit överens med Warrior Hockey om ett nytt avtal som sträcker sig över kommande 4 säsonger.

Styrelsen för Hanhals IF har slutit avtalet med Warrior och är mycket nöjda med överenskommelsen som blir en nytändning för klubben. Warrior känns modernt och ett varumärke som många spelare gillar. Warrior kommer att engagera sig i hela föreningen & vi kommer presentera lite gemensamma projekt under säsongen.

Vi frågade ordförande Peter Kronvall vad det innebär ”Warrior kommer engagera sig både i ungdom, junior och vårt A-lag. Man är mån att få vara del av alla våra camper och aktiviteter i klubben” säger Peter Kronvall.

Team Sportia fo

rtsätter som stans Hockeybutik. I samband med detta kommer Team Sportia öppna en ny e-handelsplattform för Hanhals profilprogram. Det blir enkelt att beställa och utbudet kommer vara mycket mer varierande. Som tex kommer det under hösten lanseras en Hanhals Kings designad handske säger Peter.

Vi på Warrior Hockey är oerhört stolta och glada över att få börja arbeta tillsammans med en så fin förening som Hanhals IF. Föreningen matchar våra kriterier för samarbetsklubbar perfekt med sin fina ungdoms- och juniorverksamhet. Vi ser fram emot att komma igång med detta samarbete och hoppas få träffa er alla snart – Jakob Staxäng Warrior Hockey

23 juni lansering av nya profilen

Vi kommer uppdatera vårt profilprogram och redan nu finns möjligheten att kika på hur vår profil kommer att se ut. Den 23 juni kommer Team Sportia tillsammans med Warrior bjuda till en dag där man kan testa deras produkter samt presentera ett spännande introduktionserbjudande.

Det kan till och med vara så att era respektive lag planerar en egen beställning. Då kommer era lagledare bjudas in separat till detta. Mer information om vårt profilprogram presenteras på www.hanhalsif.se

Tävling

Följ @Warriorhkysweden på instagram och gissa rätt på frågan som du hittar på våra sociala medier, så kan du vara med i utlottningen av en signerad Rasmus Dahlin tröja samt två snygga Warriorkepsar. Vi drar vinnaren den 5 juni så passa på!

Frågan hittar du på våra sociala medier.

Peter Olsson