Truppnytt 20/21: En förlängning på forwardssidan

Det börjar närma sig den magiska tiden på året och såhär efter semestern inleder vi med en förlängning på forwardssidan. Vi behåller en av våra Gävlekillar som spelat i föreningen sedan 2017. Johan Börjesson, född 2001, står noterad för 32 matcher förra säsongen och vi är väldigt glada att den kvicke lille forwarden stannar kvar ännu en säsong i den orangea dressen!

Trots din ringa ålder är du ändå ganska rutinerad i A-laget. Var det en självklarhet att stanna kvar i Strömsbro ännu en säsong?
– Jo, men det kände jag. Strömsbro är en klubb jag känner att jag vill förbättras i på alla sätt och vis. Jag vill hjälpa laget med det jag kan men även förbättras själv som spelare.

Hur går tankarna när du blickar tillbaka på den gångna säsongen?
– En säsong med både toppar och dalar som jag inte tycker ska gå obemärkt förbi. Vi gjorde det fruktansvärt bra som debutanter i Hockeyettan och det vet jag att alla vi fans, ledare och spelare är eniga om.

Vad har du för förväntningar och mål med kommande säsong?
– Jag förväntar mig att vi ska nå en plats i Allettan. Det hade varit kul att prova på det för första gången. Jag vill även skapa mig en större roll i laget och det ska jag göra allt jag kan för!

Dessa är sedan tidigare klara för spel med Strömsbro IF säsongen 2020/2021:
Målvakter
Alexander Flink
John Morelius

Backar
Nicklas Strid
David Deutsch
Viktor Svensson
Niklas Lindberg
Freddie Stömne
Lucas Gustavsson (Ny)
Axel Westlund (Ny)
Linus Bergander

Forwards
Kim Persson
Jesper Åhlén Hedenström
Adam Lööf
Marcus Lindblom (Ny)
Victor Barrögård (Ny)
Martin Naenfeldt (Ny)
Casper Evertsson
Krister Sundlöf
Erik Broman (Ny)
Alex Lind (Ny)
Joakim Axman
Viktor Ehn

Text: Elin Granebrandt