Storförlust borta mot Huddinge

Serieledaren Huddinge visade ingen nåd i dagens möte. Matchen slutade 8-0.

Huddinge visade varför de är serieledare i den Östra serien inledningsvis. Man gjorde 1-0 redan efter tre spelade minuter genom Fabian Lundh. 2-0 kom cirka nio minuter senare och man hann även med att göra 3-0 innan perioden tog slut. Det målet kom i spel fem mot tre.

Den andra perioden fortsatte på den inslagna vägen. Efter endast 26 sekunder ökade Huddinge på till 3-0 genom Anton Kalte följt av 4-0 och även 5-0 med 29 sekunder kvar av perioden. Matchen fick ju ses som avgjord vid det här laget menn Huddinge la inte i bromsen och kunde till slut vinna matchen med 8-0 efter att ha gjort det sista målet i spelformen fem mot tre. Utvisningarna blev en stor bidragande faktor till kvällens förlust.

Huddinge IK – Strömsbro IF 8-0 (3-0, 3-0, 2-0)
Skott: 40-24 (15-7, 13-12, 10-5)
Utv: 4-14 (2-6, 2-2, 0-6)