Inför kvällens hemmamatch mot Wings

Det har blivit dags för onsdagsmatch hemma på Testebo igen. Vi tar emot Wings HC med nedsläpp 19.00. Vi kommer senast från en storförlust borta mot Huddinge IK i söndags där de vann med hela 8-0. Wings har även dem haft en paus pga corona och spelade sin senaste match den 1 november där de förlorade med 5-1 borta mot Enköpings SK. I vårat senaste möte med Wings vann de med 4-2 hemma i Pinbackshallen. Två lag som är sugna på poäng ställs alltså mot varandra på Testebo ikväll.

Eftersom publikgränsen åter är satt till 50 personer köps biljetterna via William Englund på telefonnummer 072-3020134. Annars ser ni matchen som vanligt via Hockeyettans playtjänst, länk här nedan.

Läget i laget:
Axel Westlund, skadad
Alex Lind, skadad
Marcus Lindblom, skadad
Viktor Svensson, sjuk

Onsdag 18 november
Strömsbro IF – Wings HC
Matchstart 19.00 på Testebo Arena
Matcher hittar ni här