Inför kvällens hemmamatch mot Vallentuna

En vecka med ett tajt spelschema fortsätter och ikväll gästas vi av Vallentuna hemma på Testebo. Vi spelade match så sent som i onsdags då vi vann hemma mot Wings med 5-3 efter en tajt match målmässigt som vi till slut kunde dra ifrån i slutet av den sista perioden. Martin Naenfeldt fick sätta ett friläge och Johan Eriksson stod får två mål i den vinsten. Vallentuna spelade senast hemma mot Enköping, det som skulle ha varit premiäromgången, och där blev det en seger med 5-4.

Det här är sista matchen då vi kan ta in 50 i publik eftersom nya restriktioner gäller från och med den 24 november. Vill man se matchen på plats är det enklast att ta kontakt med William Englund på 072-3020134. Man kan även köpa en stödbiljett genom att swisha valfritt belopp till 123 653 63 95.

Läget i laget:
Axel Westlund, skadad
John Morelius, skadad
Alex Lind, skadad
Johan Börjesson, sjuk
Gabriel Deutsch, sjuk
Viktor Svensson, sjuk

Fredag 20 november
Strömsbro IF – IF Vallentuna BK
Matchstart 19.00 på Testebo
Matchen hittar ni här