Sun 24 Jan Slut
Hockeylag KIF 1
Hockeylag SUN 4
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag TRO 2
Hockeylag VIS 1
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag ÖRN 1
Hockeylag VHC 3
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag ESK 3
Hockeylag KUM 2
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag LIN 4
Hockeylag SUR 3
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag GRU 3
Hockeylag KÖP 2
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag HHHC 4
Hockeylag TRA 3
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag ENK 4
Hockeylag KAL 3
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag NYB 5
Hockeylag VIM 2
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag KAR 3
Hockeylag SKÖ 6
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag MAR 3
Hockeylag HUD 2
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag DAL 7
Hockeylag MÖR 2
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag WIN 2
Hockeylag SOL 1
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag SEG 4
Hockeylag VHF 2
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag HIF 4
Hockeylag STR 5
Wed 27 Jan 18:00
Hockeylag ÖST -
Hockeylag THO -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag SUN -
Hockeylag ÖRN -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag ENK -
Hockeylag FOR -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag HANV -
Hockeylag BOR -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag VIS -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag MÖR -
Hockeylag SKÖ -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag HUD -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag MAR -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag DAL -
Hockeylag KAR -
Thu 28 Jan 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag HHC -

En go revansch

Sponsras av

Det blev en jämn match i två perioder mellan hemmalaget Hanhals Kings och Borås HC men som avgjordes i sista perioden där hemmalaget gick vinnande ur fighten!

Första perioden var en besvikelse för Hanhals Kings, det var inte en nöjd tränare som säger “tycker vi idag inte kommer ut alls som vi ska och spelar mycket utsida och ser allmänt tröga ut. Och igen släpper vi in första målet” Strax efter powerbreaket gör Borås HC 0-1 genom deras nyförvärv Niklas Salo. Skotten slutar 8-8 vilket visar på en jämn period.

Andra perioden kommer Hanhals Kings ut som ett nytt lag, man startar perioden på bästa sättet efter ett massivt tryck gör #10 William Hallén 1-1 assisterad av P Granath och L Levinsson. Helt klart den kedja som vid det här laget hade mest energi i hemmalaget. Borås HC drabbas av en utvisning 10:18 in i perioden. Hanhals Kings ställer upp med ett helt nytt PP med Ludvig & Liam i spetsen. Tyvärr lyckas inte hemmalaget göra något mål där och direkt efter går man ner lite i tempo och släpper in bortalaget som dessutom får lite mer energi där man får spela PP 33:28. Inget mål där men däremot strax innan periodens slut gör man 1-2 genom Oscar Ribbnäs.

Liam Dower-Nilsson Fotograf Peter Olsson

Tredje perioden startar inte direkt som Thomas huvudtränare vill, med en 2 min utvisning. Borås lyckas inte göra något med det och istället får Hanhals Kings ett PP 3:56 in i perioden. Då presenterar sig Liam Dower-Nilsson som lägger en oväntad och snygg ass bakom ryggen till Ludde Levinsson som enkelt sätter kvitteringen till 2-2. Thomas kommentar “så snart vi kommer upp i rätt fart och tävling jobbar vi oss in i matchen och vänder igen” Det var precis vad hemmalaget gjorde. Tid 51:00 sätter #13 Joseph Berg 3-2 assisterad av L Wahlberg & E Hansson. Bytet efter är det dags för Liams första Hockeyettan mål när han snyggt sätter 4-2 assisterad av J Berger & F Persson. 5-2 görs sedan på egen hand av #22 Philip Granath och i 5 mot 3 avslutas målskyttet av #17 Axel Kumlin assisterad av L Dower-Nilsson & F Persson.

Mål av Philip Granath, fotograf Peter Olsson

Slutligen säger Thomas Heden “Dover Nilsson gör en bra debut idag med 1+2 och visar vilken ung skicklig spelare han är. Ludde Persson visar också att han vill vara med och konkurrera men tvingades kliva av pga ”upper body” skada men vi hoppas kan kurerar sig snabbt. Vår Isak är stabil i mål men kul att se att gruppen tillsammans får ihop det till slut.

SE ALLA MÅLEN OCHJ HÖJDPUNKTERNA HÄR!