En seger med mersmak

Sponsras av

Hanhals Kings fortsätter sitt segertåg i årets vårserie Hockeyettan Södra. Thomas har verkligen visat att hans spelide och sätt att leda laget är framgångsrikt. Tillskotten från Frölunda J20 gör skillnad, i matchen hade Hanhals Kings 5 spelare. Detta ger Hanhals Kings en bredd som man normalt inte har och man orkar spela hockey i tre perioder.

Gårdagens match innehöll tre profiler som skall nämnas lite extra.

Gustav Göransson, fotograf Peter Olsson

Först är det hemmafostrade Gustav Göransson som i spelat 24 matcher med A-laget och född 02. Han fick äntligen sätta dit sitt första mål som A-lags spelare, tidigare har det blivit 3 assist. Grattis säger vi till Gustav.

69.jpg" alt="" width="300" height="169" /> Ludvig Levinsson, fotograf Peter Olsson

Andra profilen är Ludvig Levinsson född 01. Han har i år varit med och spelat 17 matcher med A-laget och är inlånad från Frölunda J20. På dessa 17 matcher har han gjort 9+9 och är helt klart den spelare som producerat mest för Hanhals Kings i avgörande lägen.

Isak Ragnevad, fotograf Peter Olsson

Sista profilen är vår målvakt Isak Ragnevad som fått Thomas förtroende i de flesta matcherna sedan coachbytet och verkligen tagit chansen. I flera matcher har han spelat avgörande roll & ikväll där Heden säger ”Isak gör en stark insats och står på huvudet i 3e och hjälper oss att vinna ikväll” extra roligt för Isak då han förra året spelade i Tranås. Denna säsong har har 92,4 i räddningsprocent.

Thomas Heden, fotograf Peter Olsson

Som vanligt kollar vi av med vår huvudtränare vad han säger om matchen

En skön vinst borta mot Tranås och vi har 8 poäng med 3 matcher. En gedigen insats denna kväll och vi kontrollerar det mesta och har 3-0 inför 3e perioden. Vi kommer ut lite för mjukt i tredje och hamnar i PK lite väl mycket. Domaren upplever vi går på en filmning som vi inte var helt nöjda med. Hamnar i en 3-5 i två minuter som dom utnyttjar väl och vi blir ängsliga en stund men reder ut stormen på ett bra sätt och vinner 4-2. Jag har bett laget om ursäkt att jag satte oss i skiten och får helt enkelt bjuda på SPA på Sankt Jörgen Park till alla spelarna när tillfälle ges. Isak gör en stark insats och står på huvudet i 3e och hjälper oss att vinna ikväll. Förövrigt är det fantastiskt att se hur det kan se ut när vi presterar som vi ska. Vi njuter av segern och en spelfri helg. Nya tag på måndag.

Målskyttar i matchen

16:17 0-1 #22 Philip Granath (2) assist W Hallen, L Levinssson

22:27 0-2 #18 Gustav Göransson (1) assist F Persson, A Svensson

27:18 0-3 #72 Ludvig Levinsson (3) assist W Hallen, A Stensson

57:53 0-4 #21 Jonathan Lundin-Andersson (1) utan assist

Isak Ragnevad 93,10%