Dags att hoppa upp på hästen igen!

Sponsras av

Kvällens match spelas borta mot Tyringe SoSS och senast tog vi en övertygande seger. Mycket har hänt sedan dess, Hanhals Kings har klättrat några placeringar men Tyringe ligger kvar längst ner. Detta är en match som Hanhals Kings måste vinna för att hänga med i toppen av tabellen. Nu gäller det för laget att studsa tillbaka efter 3-9 förlusten mot Halmstad Hammers HC. Men det är inte alls givet att Kungsbackalaget vinner. Inbördes möten är jämt senaste fem mötena har Hanhals Kings fördel med 3 vinster. Denna säsongen har man varsin vinst, vi tog en pratstund med Thomas Heden inför kvällens match.

Terner, Heden, Tobbe, fotograf Peter Olsson

Vad tar du med dig från Halmstad matchen som måste förbättras till ikväll?

Vi vill helst glömma matchen mot Halmstad, men självklart ska vi lära oss av våra misstag. En riktigt dålig match av oss på så många sätt.

Vad kommer att krävas ikväll för att slå Tyringe?

I kvällens match gäller det att hoppa upp på hästen igen och komma ut med en ödmjukhet som krävs i denna liga, vi kan slå alla lag men vi kan också förlora mot alla lag om vi inte gör jobbet, så tight är det.

Isak Ragnevad, fotograf Peter Olsson

Vilka spelare tycker du har stått ut sedan starten av vårserien?

Tycker att vår målvakt Isak Ragnevad har gjort det bra, han har verkligen gett oss chansen att vinna dessa matcher. Sedan kanske man bör lyfta Ludde Levinsson som sett väldigt stark ut tillsammans med Granath och Hallén. Men när vi som grupp gör saker tillsammans händer det bra saker och vi behöver alla varandra.

Vad i Ert spel har du förändrat & som du vill se från killarna varje kväll?

Vi jobbar med struktur hela tiden och det är väl den jag har jobbat med mest, så att vi alla vet vad vi ska göra i olika moment på i spelet, hur vi pressar, trackar i hemgången, hur vi spelar oss ur, hur vi spelar oss ner, etc. Många direktiv och gruppen har svarat riktigt bra på det. När vi alla vet vad som händer och varför för att sedan koppla på en massiv tävling i denna struktur kan det bli bra på sikt. Denna liga är som sagt väldigt tight och man får aldrig ta något förgivet.

I Ragnevad, fotograf Peter Olsson

Vem står i målet ikväll? 

Isak Ragnevad

L Persson, fotograf Peter Olsson

Några andra förändringar i laget?

Kan bli. Ludde Persson är tillbaka i spel, liksom Oskar Pettersson, så det kan vara ett bra tillfälle att bolla in dessa herrar igen.

Till sist, Terner var med i båset senast, vad är tanken bakom det?

Han är J20 tränare och vill få erfarenhet, bra för honom och även bra för Hanhals Kings juniorverksamhet.