Nu kör vi igång igen

Sponsras av

Efter en veckas uppehåll är det åter dags för match och KRIF Hockey står för motståndet i dagens match. Tabellen består av en del överraskningar så här långt och speciellt är det väl Hanhals Kings som många tippade långt ner och som befinner sig på andra platsen. Under senaste veckan har vi kunnat läsa att flera av lagen rustat upp för andra tredjedelen av serien genom en rad nyförvärv. För Hanhals Kings del har det mest handlat om att slipa formen, få tillbaka några av sina skadade spelare.

Fotograf Peter Olsson

Senast lagen möttes blev det en stenhård kamp som avslutades på straffar, i eftermiddag vet vi att det blir ännu en jämn match och alla tidigare resultat betyder ingenting. KRIF Hockey som tippades att gå till Allettan behöver verkligen lyfta sig inför andra tredjedelen av serien för att slippa hamna i kvaldramat.

Kvalet

De fyra (tre i norra serien) sämst placerade lagen i Hockeyettan Vår spelar en kvalserie där lagen möts hemma och borta. Då Hockeyettan bantas till tio lag per serie är kvalet tuffare än på länge.

  • Ettan och tvåan spelar i Hockeyettan säsongen 2021/2022
  • Trean och fyran spelar i Hockeytvåan 2021/2020

HockeyEttan bantas till 36 lag. Fyra lag från varje serie tvingas till kval där de två bästa lagen får förnyat kontrakt.

Thomas Heden huvudtränare i Hanhals Kings har haft en bra träningsvecka och säger så här om läget i laget inför eftermiddagens match där han avslöjar en förändring:

T Heden, fotograf Peter Olsson

Efter inställd match mot Kalmar och ett kortare speluppehåll i veckan väntar nu KRIF på hemmaplan. Känslan är att vi kommer från ett kortare träningsläger och ska bli kul att börja tävla igen. Vi har en nyttig konkurrens i laget som tvingar oss till bra träningar.

M Israelsson, fotograf Peter Olsson

Mathias Israelsson tar plats mellan stolparna. Förövrigt är det samma lag som senaste matchen. Dessvärre har vi fått beskedet att Kumlin kommer vara skadad, resten av säsongen. Inga andra skador i detta nu och vi har många spelare att välja bland. Kan vara bra när vi nu går in i en period av flera matcher i veckan och många poäng ska delas ut. Full fart framåt.