Tyringe väntar ikväll

Sponsras av

Äntligen hemmamatch igen för Hanhals Kings. Sist blev det förlust mot Halmstad Hammers HC borta. Nu tar man sig an tabelljumbon Tyringe.

Idag fredag tar ni emot tabelljumbon Tyringe som både har förstärkt sitt lag samt kommer från en seger mot Borås. Tyringe är en match ni skall föra medans Halmstad & Tranås som är favoriter är Hanhals Kings med underdog, vad vill du se i ert spel för att ni skall vinna matchen?

Jag vill se grabbarna har rätt attityd oavsett motstånd. Vi är noga i våra detaljer och matcher avgörs i kampmomenten. Oavsett tabelläge så underskattar vi ingen, alla slår alla.

Ni är ett ungt lag, vi går in i slutskedet av serien och det är nu det skall avgöras, hur är detta till er fördel resp nackdel?

Vi är ett ungt lag och styrkan är att vi kan trycka i 60 min. Nackdelen med unga lag är att vi kanske saknar erfarenhet men vi har sett under säsongen att grabbarna tagit ett stort ansvar så det är inget som bekymrar oss. Vår nya struktur ger oss trygghet och det har varit coachernas uppgift att lösa och är känslan bra.

Gör du några ändringar i startuppställningen från onsdagens match till dagens?

Inga ändringar i laget, endast rokader. Kim utgår dock pga skada. Isak står i målet.

Matchen sänds som vanligt på staylive.se