Tue 13 Apr Slut
Hockeylag NYB 9
Hockeylag MAR 1
Tue 13 Apr Slut
Hockeylag HHC 1
Hockeylag TRO 2
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Förlust i övertid borta mot Sollentuna

Trots en ledning med 0-2 förlorade Strömsbro kvällens match på övertid med 4-3.

Strömsbro fick en smakstart på den är matchen. Redan efter tjugo sekunders spel kunde Viktor Ehn ge gästerna ledningen med 0-1 när han höll sig framme framför mål och petade in pucken bakom Oliver Håkansson. 0-2 skulle också komma när födelsedagsbarnet Gabriel Deutsch skickade iväg pucken på mål och den återigen gick in, snyggt framspelad av Adam Lööf. Gästerna hade bud på flera mål när man fick chansen i fem mot tre men man kom inte närmare än två stolpskott. Kort efter att hemmalaget blivit fulltaliga igen kontrade man och fick in en reducering bakom John Morelius.

Sollentuna var nära en kvittering i inledningen av den andra perioden när John Morelius hamnade ur sitt läge och Viktor Svensson och Adam Lööf fick agera målvakter istället. Kvitteringen skulle dock komma till slut ändå när Gustav Karpborg skickade iväg ett skott från sin backplats. Perioden bjöd inte på något vidare skönspel under stora perioder. Strömsbro hade flera chanser i numerärt överläge och till slut skulle pucken sitta när Viktor Ehn, placerad bakom förlängda mållinjen, serverade Alexander Ljungkrantz som kunde placera ett hårt skott i nätet och bortalaget fick gå till pausvila med en 2-3-ledning.

Ytterligare en kvittering skulle komma för hemmalaget i den tredje perioden. Det var Oskar Ståhl som snodde åt sig pucken i den högra tekningscirkeln och avslutade tätt framför mål. 3-3 stod sig perioden ut och matchen behövde avgöras i förlängning. Där behövde Sollentuna bara tjugo sekunder på sig. Fredrik Wink avgjorde med en backhand och gav Sollentuna extrapoängen den här kvällen.

Sollentuna HC – Strömsbro IF 4-3 (1-2, 1-1, 1-0, 1-0)
Skott: 38-28 (13-13, 10-12, 14-3, 1-0)
Utv: 10-10 (4-4, 6-2, 0-4, 0-0)

0-1 (00:20) Viktor Ehn (David Deutsch, Joakim Axman)
0-2 (09:50 Gabriel Deutsch (Adam Lööf, David Deutsch)
1-2 (13:00) Johan Simons (Fredrik Wink, Gustav Kapborg)
2-2 (24:29) Gustav Kapborg (Oscar Arpe, Oskar Ståhl)
2-3 (39:20) Alexander Ljungkrantz (Viktor Ehn, Max Pålholm)
3-3 (46:55) Oskar Ståhl (Oscar Arpe, Sean Winikates) PP1
4-3 (60:20) Fredrik Wink (Ludvig Steenberg, Jonathan Myrenberg)