Booster Friends ny partner på marknadssidan

Pressmeddelande 

Hanhals IF och Booster Friends/BF Affärsnätverk AB har inlett ett nära samarbete och tar därmed ytterligare ett steg för att befästa och utveckla idrottsföreningens ställning i regionen.

Vår gemensamma vision är att ”Hanhals IF har regionens starkaste nätverk” Hanhals IF vill stärka sin attraktionskraft i kommunen och inom hockeyn och att därför satsa på att stärka på marknadssidan känns strategiskt viktigt, säger Michael Hillström Ordförande.

Booster Friends som grundades av radarparet Patrik Gustavsson och Bengt Kalin 2017 med visionen att skapa ”det personliga kompetens- och affärsnätverket”. Genom samarbetet vill man fortsätta stärka sin närvaro i kommunen och vill gärna bidra med att bygga en stark länk mellan kommunen/näringslivet och idrotten.

Tillsammans kommer vi att bygga upp och starta ett affärs-och idrottsinriktat sponsor/partnernätverk med syfte att skapa ett professionellt forum för affärsdrivet nätverkande och strategisk kompetensutveckling och därigenom öka värdet och nyttan för alla intressenter – såväl nuvarande som nya sponsorer, partners och medlemmar.

Genom att gå med i Hanhals IF Partnernätverk får du

  • Förutsättningar att främja dina egna affärsmöjligheter
  • Kompentensutveckling genom att diskutera erfarenheter med andra företagare
  • Professionellt forum där du kan ventilera & diskutera dina utmaningar i en förtroendefull miljö.
  • Möjlighet att komplettera och förfina ditt strategiska affärsnätverk.
  • Inspiration av medlemmar och gäster att fylla på din egen kompetensbank.
  • Värdefulla ingångar till spetskompetens inom högaktuella områden.
  • Skräddarsydda partnerevent

Om Hanhals IF – www.hanhalsif.se

Hanhals IF är idag en av Sveriges största hockeyföreningar sett till antalet utövare. Vi har ca 500 ungdomar som spelar hockey i något av våra tio ålderslag samt representationslag i Hockeyettan.

Dessa ungdomar leds av ideella ledare som brinner för hockeyn i Kungsbacka och som vill att våra ungdomar skall få en bra utbildning. Detta gäller både hockeyn och det runt omkring såsom kamratskap, hälsa och kost. Vi har höga ambitioner och vill utveckla föreningen och hockeyn i Kungsbacka. Genomgående i allt vi gör är att vi har tålamod och vill göra saker på riktigt. Det är de resurser vi själva skapar som vi kan använda till att utveckla vår verksamhet.  Som ett övergripande utbildningsramverk används Svenska hockeyförbundets läroplan ”Hockeyns ABC”

Om Booster Friends – www.boosterfriends.com

Booster Friends/BF Affärsnätverk AB grundades av radarparet Patrik Gustavsson och Bengt Kalin 2017 med visionen att skapa ”det personliga kompetens- och affärsnätverket” med affärsidén att ”framtidssäkra konkurrenskraft, hälsa och livskvalitet” för företagspartners och medlemmar. Bengt Kalin och Patrik Gustavsson har mångårig erfarenhet av långsiktigt och hållbart relationsbyggande i närings- och föreningslivet. Booster Friends har sedan tre år verkat i Kungsbacka och har hunnit bygga upp ett gediget nätverk i Kungsbacka Kommun, i näringslivet och hos nystartade företagare.

Kontakt Hanhals IF styrelse       

Peter Olsson, 0733515280

Kontakt Booster Friends

Patrik Gustavsson, 0703100202

Bengt Kallin, 0708900502