Seger borta mot Enköping

Martin Naenfeldt blev tvåmålsskyt i kvällens seger borta mot Enköping med 4-1. Övriga målskyttar var Emil Lindgren och Viktor Ehn.

Enköping fick tidigt spela numerärt överläge när bortalaget drog på sig en goaltender interference, men de fick dock ingen utdelning där. Målet skulle istället komma när Maxilimilian Popovic kom på ett friläge och då fick Adam Matsson i Strömsbrokassen kapitulera. Det var det enda målet i den första perioden.

I inledningen av den andra perioden kom kvitteringen från Strömsbro. Det var Martin Naenfeldt som hittade nätmaskorna till 1-1. När lagen drabbades av en dubbelutvisning och sedan Enköping av ännu en utvisning fanns det ytor för bortalaget. Adam Deutsch spelade fint innanför blålinjen och där hittade han Erik Broman som spelade fram till Emils Ezitis som i sin tur hittade Martin Naenfeldt som kunde göra sitt andra mål för kvällen när han i stort sett hade öppet mål.

Strömsbro skulle öka på sin ledning till 1-3 när Jesper Hedenström och Emil Lindgren kom på ett två mot ett-läge och den sistnämnde sköt pucken i mål. Sedan ökade man även på till 1-4 när Joakim Axman snyggt passade Viktor Ehn som bara skickade in den i mål. Enköping tog ut målvakten i slutminuterna och Strömsbro hade flera lägen att öka på sin ledning men 1-4 stod sig i full tid och Strömsbro rullade hem från Enköping med tre nya poäng och en klättrade placering i tabellen till andraplats.

Enköpings SK – Strömsbro IF 1-4 (1-0, 0-2, 0-2)
Skott: 28-27 (7-9, 14-12, 7-6)
Utv: 6-6 (2-2, 4-4, 0-0)

1-0 (18:39) Maximilian Popovic (Jesper Cederberg, William Kaijser)
1-1 (24:10) Martin Naenfeldt (Simon Appelquist, Erik Broman)
1-2 (37:20) Martin Naenfeldt (Emils Ezitis, Erik Broman) PP1
1-3 (52:55) Emil Lindgren (Jesper Hedeström, Gvido Jansons)
1-4 (56:22) Viktor Ehn (Joakim Axman, Nicklas Strid)