Serieledarna på besök

 

 

 

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekryteringbemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.

De tuffa matcherna avlöser varandra och idag ställs våra krigare inför seriegiganten Vimmerby. Senast lagen möttes för nästan exakt en månad sedan vann Vimmerby hemma med 4-0. De har verkligen imponerat så här långt med en stor bredd på sitt manskap och har vunnit sina matcher på olika sätt. Det blir något att bita i för Hanhals Kings men lagets formkurva pekar uppåt och med två bra bortamatcher i bagaget skall det bli kul att se spelarna på hemmais igen. Vi ställer några frågor till vår tränare Per Ljusteräng

Hur är läget i laget?

– Bara bra, vi har höjt oss på slutet och då även börjat plocka poäng oftare vilket gör allt lite lättare både på och utanför isen. Helt enkelt roligare att både träna och spela ishockey.

Ni tränar mycket har vi för stått men hur ser en ”vanlig” vecka ut för er?

– Det är isträning + fysträning mån, tis, tors och fredag. Match ons och söndag (med kort morgonträning) och ledigt lördagar. Vi spenderar en hel del tid i hallen och gymmet.

Oj, det var inte lite tid som krävs och spelarna jobbar eller studerar också?

– Det gör de, fulltid

Bra jobbat får vi då säga till spelarna. Hur ser du på matchen mot Vimmerby?

– Att möta serieledarna är en riktig utmaning, vi förlorade klart borta men vi söker efter revansch. De är det bästa laget vi mött hittills, har både spets och bredd och som spelar kreativt med hög fart så det gäller att minska ytorna och vara fullt fokuserad varje byte. Vi vet att vi kan störa dem ifall vi har en bra dag så vi hoppas på det.

Är alla spelare tillgängliga?

– Vi saknar Bardh och lite frågetecken på Storm men sedan hoppas jag att de med lite småskador ändå kan vara med. Riktigt frisk är man aldrig som elithockeyspelare

Vi får hoppas att framgång föder framgång, lycka till

– Precis, tack så mycket

Matchen sänds även live på hockeyettanLIVE

Hanhals IF – Vimmerby HC | Hanhals Kings IF at StayLive

Ni köper era biljetter på TicketCo

Hanhals IF – Vimmerby HC (ticketco.events)