Förlust i bortamötet mot Visby/Roma

Visby vann en målsnål match där William Erenrot blev ende målskytt.

Den första perioden förblev ganska avvaktande från Strömsbros sida. Det var Visby som förde majoriteten av spelet, bland annat med ett numerärt överläge och en stolpträff, men perioden förblev ändå mållös mycket tack vare Adam Matsson i Strömsbromålet.

Den andra perioden skulle bara vara 50 sekunder gammal när hemmalaget tog ledningen genom William Erenrot när han på egen hand tog in pucken i offensiv zon och gick på eget avslut. Efter en skada på en spelare fick perioden pausas i cirka 25 minuter innan man återupptog perioden och spelade vidare. Visby hade bland annat en stolpträff men lyckades inte öka på sin ledning och vi hade 1-0 i paus.

Visby hade en stor del av spelet även i den tredje perioden. Strömsbro tog en timeout och plockade även målvakten i jakten på en kvittering, men man lyckades inte få in pucken. Visby vann därför denna målsnåla tillställning med 1-0.

Visby/Roma HK – Strömsbro IF 1-0 (0-0, 1-0, 0-0)
Skott: 31-17 (16-4, 7-8, 8-5)
Utv: 2-2 (0-2, 2-0, 0-0)

1-0 (20:50) William Erenrot