Jonsson till Hanhals

Backen Kim Jonsson flyttar från Halmstad och ansluter till Hanhals Kings. 22-åringen noterades för 2 mål och 8 assist och var förra säsongen en viktig kugge när Halmstad vann den södra kvalserien till Hockeyettan.

– En riktigt bra back som vi mött många gånger den gångna säsongen och som vi har imponerats av i varje match. Ska bli skönt att ha honom i laget och inte som motståndare i fortsättningen, säger sportchefen Björn Erlandsson till Hanhals hemsida om sin senaste rekrytering.

Kim Jonsson om den kommande säsongen i Hanhals:
– Jag vill förstås fortsätta utveckla mitt spel och självklart se till att vi vinner många matcher. Det är en tight och jämn serie och det gäller att som lag hitta en hög och stabil nivå i spelet. Förhoppningsvis kan jag vara med och bidra till att vi lyckas med detta. Kontraktet är skrivet på ett år.

Följande spelare är nu klara för spel i Hanhals kommande säsong:

Målvakter:
Fredrik Bergvik
Henrik Olausson

Backar:
Lucas Esbjörs
Johan Holmberg
Anton Sjöstrand
Kim Roussakoff
Martin Eriksson
Kim Jonsson

Forwards:
Anton Brusved
Lukas Hansson
Fredrik Johansson
Ludvig Rantanen
Oliver Celec
Ludvig Rantanen
Jacob Erlandsson

Spelare in:
Anton Sjöstrand, B, Helsingborgs HC
Henrik Olausson, MV, Bäcken HC
Lucas Esbjörs, B, Bäcken HC
Oliver Celec, F,
Kim Roussakoff, B, Halmstad HF
Martin Eriksson, B, Kiruna IF
Jacob Erlandsson, F, Karlskrona HK J-20
Kim Jonsson, B, Halmstad HF

Spelare ut:
Andreas Ljunggren, MV, Tingsryds AIF