Veckans lag i HockeyEttan Östra #11

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt:

Daniel Fahlström, Huddinge
I veckans lag nummer sju var Huddinges andra målvakt Pontus Eltonius med nu när det målvaktskollegan Daniel Fahlströms tur. 22-åringen räddade 29 av 30 skott i bortamatchen mot Väsby och följde upp det med att hålla nollan hemma mot Trångsund i helgen.

Backar:

Fredrik Falk, Väsby
När Väsby var illa ute mot Sollentuna klev Fredrik Falk fram och spelade fram till Väsbys 4-3 och 5-3. Dessförinnan hade Falk även noterats för en passnings poäng till Väsbys 1-0 mål.

Tommy Stenqvist, Hudiksvall
24-årige Tommy Stenqvist har har under karriären varit ganska hårt drabbad av skador. En trasig axel gjorde gjorde att han missade hela säsongen 12/13 och en höftproblem gjorde att han missade säsongen 14/15. Även ifjol hade Stenqvist problem med skador och spelade bara 17 matcher. Denna säsong har Tommy spelat 18 av 19 matcher och gjort ett mål och nio assist på dessa. En tredjedel av dessa passningspoäng kom under veckan i matcherna mot Enköping och Nyköping Gripen.

Forwards:
Mathias Hellgren, Nyköping Gripen
Gripenforwarden Mathias Hellgren har haft en produktiv vecka. I matchen mot Trångsund i onsdags gjorde Bollnäsprodukten tre assists och i matchen mot seriesuveränen Hudiksvall i helgen så blev det två mål för 22-åringen.

Nick Hedemyr, Väsby
Efter den tunga förlusten mot Huddinge i onsdags var Väsby nära ännu en tung förlust i söndagens match mot Sollentuna. I början av de andra perioden gjorde Nick Hedemyr 3-0 till Väsby men drygt 17 minuter senare stod det 3-3 på resultattavlan.  Men då klev Nick Hedemyr fram och 4-3 med 27 sekunder kvar att spela av den andra perioden och fullbordade sitt hattrick med 5-3 målet.

Elias Lindskog, Sollentuna
Sollentunas unge målkung Elias Lindskog är med i veckans lag igen efter en fantastisk vecka. 21-åringen gjorde under veckan två mål och fyra assists i matchen mot Hammarby och Väsby. Lindskog ligger just  fjärdeplats i seriens målliga och på en elfte plats i seriens poängliga.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag från Hockeyettan Östra finns dom att läsa här: