Veckans lag i Hockeyettan Norra #12

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

 

Målvakt:

David Lindgren, Vännäs

Lindgren har i och med kollegan Evertssons skada tagit över förstaspaden i Vännäs och har levererat stort. I veckans förlust mot Piteå var Lindgren den stora anledningen till att Vännäs lyckades hålla jämna steg matchen igenom och räddade hela 50 skott i 2-3-förlusten.

 

Backar:

Pontus Englund, Örnsköldsvik

Englund lånades in från Timrå inför helgens match och succén skulle visa sig vara ett faktum omgående. Englund stod för hela tre mål i 7-2-segern och här kan Örnsköldsvik ha gjort ett riktigt kap.

 

Lucas Hedlund, Boden

Hedlund blev stor hjälte och tillika segerorganisatör i fredagens derbyvinst mot Kalix när han stod för två mål, varav ett var det matchavgörande 2-3-målet i förlängningen.

 

Forwards:

Patrik Enberg, Teg

Enberg blev Tegs stora derbyhjälte när man slog lokalkonkurrenterna Vännäs med hela 5-1 i fredags. Efter att ha assisterat till Tegs första två mål satte Enberg själv trean och lade därmed grunden för segern.

 

David Gunnarsson, Örnsköldsvik

Gunnarsson har varit en pålitlig poänggörare hela säsongen och söndagens match mot Lejon var inget undantag. Efter tre assist har Gunnarsson nu gjort 20 poäng på 18 matcher, bäst av samtliga i Örnsköldsvik.

 

Mikko Väänänen, Asplöven

Det har varit en tung grundserie för Asplöven där Väänänen har varit en av få ljusglimtar. I helgens 4-3-förlust mot Kiruna AIF låg Väänänen återigen bakom det mesta i offensiv väg för Asplöven med sina två assist och har totalt gjort 18 poäng på 19 matcher.

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag från Hockeyettan Norra finns dom att läsa här:

Veckans lag i Hockeyettan Norra #1

Veckans lag i Hockeyettan Norra #2

Veckans lag i Hockeyettan Norra #3

Veckans lag i Hockeyettan Norra #4

Veckans lag i Hockeyettan Norra #5

Veckans lag i Hockeyettan Norra #6

Veckans lag i Hockeyettan Norra #7

Veckans lag i Hockeyettan Norra #8

Veckans lag i Hockeyettan Norra #9

Veckans lag i Hockeyettan Norra #10

Veckans lag i Hockeyettan Norra #11

 

 

//Marcus Malmsten