Thu 22 Apr Slut
Hockeylag HHC 3
Hockeylag NYB 2
Thu 22 Apr Slut
Hockeylag MAR 2
Hockeylag TRO 3
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Dramatiken fortsätter

Sponsras av

Efter en tids vila från matchandet är det åter dags för Hanhals Kings att dra på sig matchtröjorna och gå ut på isen mot Tranås AIF på bortaplan i Stigs Arena. Sist laget gästade “Stig” besegrades bortalaget med 2-4, vi hoppas givetvis på en repris i morgon måndag.

Efter kvällens matcher börjar det hetta till rejält om platserna 2 & 3 som innebär säkrat kontrakt nästa säsong och samtidigt undviker man kvalspel. För några veckor sedan såg det ut som Halmstad & Tranås var klara och tredjeplatsen stod mellan Hanhals Kings och Kalmar. Men efter kvällens förlust för Tranås och vinst för Kalmar är det helt öppet med 5 matcher kvar för Hanhals Kings och 6 för Tranås & Kalmar.

Måndagens drabbning mellan Hanhals Kings och Tranås AIF innebär att Hanhals Kings har bra läget för att blanda sig i toppstriden. Vi tog som vanligt inför matchen ett snack med Thomas Heden, huvudtränare i Hanhals Kings.

Hur är läget med tränare Thomas Heden, vad har du haft för dig sista veckan?

Jag mår bra. Förra veckan blev lite udda då 2st matcher blev inställda. Vi har fokuserat på att träna och själv har man kunnat lägga mer tid på jobb och familj.

Match igen, vad har laget fokuserat på under denna träningsvecka?

Vi har tryckt ihop träningarna något denna veckan då vi saknat matcher. Vi har slipat på detaljer och försöker hålla truppen redo för vad som komma ska. Nu ska allt avgöras.

Tranås, förlust hemma, vinst borta i tidigare matcher. Innebär det vinst på måndag?

Vi ligger sist i hemmatabellen och leder bortatabellen!

Vad krävs från laget för att ta viktiga poäng borta mot Tranås?

Finns många klyschor som svar på den frågan men ibland är dessa klyschor relevanta.

Vi ligger 5:a i PP effektivitet 26,67% vad har ni gjort i veckan för att förbättra detta?

Vi ligger 2a i PK på 81%. Vårt specialteam alltså uppe på 106% och det är bra trots allt. Man vill inte ligga under 100%. Men visst, allt kan bli bättre. Och här avgörs matcherna som oftast.

Till slut, har du gjort några förändringar i laget?

Vi vet mer efter söndagens träning men William Hallén saknas fortfarande och Mattias Elfström har dragit på sig halsfluss.

Klubben kämpar för att få ihop sin ekonomi precis som de flesta föreningar detta märkliga år, därför ber vi dig om stöd i våra aktiviteter just nu CORONA STÖDET och PUBLIKFIGUR.SE

Matchen sänds som vanligt på TV och ni hittar matchen här