Inför Karlskrona på hemmaplan

Kvällens drabbning är lagens andra i seniorsammanhang där Karlskrona HK (KHK) gick segrande i första matchen. Janne tränare i Hanhals Kings säger ”Jag tycker att i det senaste möte mot Karlskrona på bortaplan gör vi en bra match i 3 perioder. En jämn match med bra försvars- och anfallsspel från vår sida. Vi skapade en hel del framåt men tyvärr avgör de i sista perioden med ett Power Play mål och ett mål i tom kasse och förlust med 4-2. Efter matchen var vi tränare självklart besvikna på resultatet men ganska så nöjda med vår prestation över 3 perioder”

Statistiken visar tydligt att KHK är ett topplag med sin andra placering i tabellen mot Hanhals Kings nionde plats. KHK är ett målrikt lag och producerar i snitt 3,39 mål per match. Så vi kan räkna med en målrik match ikväll om man skall tro statistiken. Hanhals Kings som endast tagit 1 poäng på sista 5 matcherna och haft svårt att få till det på hemmaplan är rejält revanschsugna i kväll.

Vi fråga Hanhals Kings tränare, vad krävs då för 3 poäng ikväll?

Inför kvällens match kommer vi få se ett revanschsuget Hanhals Kings som kommer att ge allt och lite till för att försöka ta 3 poäng. Tufft räknar vi att det kommer att bli i minst 3 perioder och vår
motståndare är ett bra lag och de har visat bra from på sistone också. De har många duktiga och rutinerade spelare i laget och det är vi fullt medvetna om. Fokus ikväll blir på vårt sätt att spela och vad vi kan göra för att vår prestation blir så bra som möjligt.

Det brukar alltid vara så om alla i laget bidrar med sin spetskvalitet och gör det fullt ut i hela matchen så kommer resultatet att bli till vår fördel. Då kommer oftast det där lilla extra ”flytet/turen” som vi vet att alla spelare/lag behöver. Ikväll hoppas och tror jag att alla spelare kommer att visa sitt rätta jag.