PANTSTATIONEN

Enkelt, smidigt och pengarna i handen
– samtidigt som du stöder VH!

Vimmerby Hockeys Pantstation finns Stångågatan 4,
gamla Karlbergs innegården (gamla lack, rekordenering).

Varför göra det krångligare än vad det behöver vara?
På Vimmerby Hockeys pantstation som är öppen och bemannad nästan dagligen kan du glömma allt var köer heter. Och pengarna från panten får du kontant i handen. Vill du inte panta själv finns möjligheten att lämna din pant. Vi kontaktar sedan dig när allt är klart och du kan hämta dina pengar.

Vimmerby Hockeys pantstation är en dröm för dig som tycker att det finns roligare saker att göra än att stå i evigheter i livsmedelsaffären och stoppa i burkarna, en efter en. ­ Vi har två maskiner för burkar och  för pet-flaskor.

Här kan privatpersoner, föreningar och butiker panta sina tombackar, glasflaskor, burkar och pet-flaskor. Här betalas samma ersättning som du får i övriga butiker i Sverige och du får kontanterna direkt i handen.

Skillnaden på Vimmerby Hockeys pantstation är att det går snabbt, smidigt och framför allt att du också stöder Vimmerby Hockeys arbete. Om man har mycket burkar och flaskor att panta går det att lämna det här, kunden kan sedan hämta pengarna för panten vid ett annat tillfälle.

Öppettider

Vid större leveranser eller för tidsbokning, ring: 0492-145 84

Öppettider 

Mån 09:00-14:00
Tis 09:00-14:00
Ons Stängt
Tors 13:00 – 18.00
Fred  10:00 – 15.00